Over ons

Taxi Schiphol Amsterdam

Service staat bij Taxi-Schiphol Amsterdam bovenaan en is onze kracht. Wij stellen alles op alles om het u zo prettig mogelijk te maken. Chauffeurs bij Taxi-Schiphol Amsterdam zijn niet alleen geselecteerd op rijvaardigheid en straten kennis, maar ook op de bereidwilligheid een goede service te verlenen en zijn altijd gekleed in kostuum incl. stropdas. Zo kunt u dus met Taxi-Schiphol Amsterdam goed voor de dag komen voor belangrijke afspraken. Voor bedrijven heeft Taxi-Schiphol Amsterdam de mogelijkheid om de gereden ritten te factureren. Zo kunt u uw zakenrelaties van A naar B vervoeren zonder dat zij de rekening betalen.

Prijs afspraken
Taxi-Schiphol Amsterdam is het bedrijf waar u terecht kan voor prijsafspraken. Dit geld voor alle ritten binnen heel Nederland. U spreekt voor aanvang van de rit een vaste prijs af met onze centrale, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Particulier vervoer
Taxi-Schiphol Amsterdam biedt 7 dagen per week 24 uur service. Graag willen wij voor aanvang van de rit van u weten wat uw wensen zijn, bv. extra bagage of langs meerdere adressen. Conform met u gemaakt afspraak zal de taxi op uw adres verschijnen.

Deeltaxi
Taxi-Schiphol Amsterdam bied geen gecombineerd vervoer. Indien u wenst kunt u uw reis combineren met vrienden en/of familie.

Pick-up service particulier

Wanneer u Taxi-Schiphol Amsterdam service voor de terugreis wilt gebruiken, dient u direct na het landen te bellen met de centrale 020 – 753 95 32. Nadat u de koffers heeft opgehaald moet u zich begeven richting meeting point of de grote televisie scherm (Panasonic) buiten. De chauffeur zal u hiervandaan ophalen. Als u wenst kunnen wij u of uw gasten met een naambord of logo bij de Gate ophalen, hier zijn additionele kosten aan verbonden.